presentació. Durant l’acte d’ahir es va fer una projecció d’una selecció de fotos participants al certamen - Gemma Andreu

TW
0

La sala polivalent del Col·legi Salesià de Ciutadella acollí anit la presentació del catàleg que recull les millors fotografies de l'edició del Fotobosco 2011.

L'edició ha anat a càrrec de la Unió d'Antics Alumnes Salesians (UAASS), organitzadora del concurs fotogràfic, i que recull 30 imatges de les 178 que es van presentar al certamen. En el catàleg destaquen les fotos guanyadores del Fotobosco 2011, els autors de les quals són Joan Benejam Escanellas (millor foto a color) i Joan Mercadal Garcia (millor foto en blanc i negre).

Durant l'acte de presentació, el president de la UAASS, Bartolomé Frau, presentà la projecció de les imatges seleccionades, una sessió que va rebre els elogis del públic reunit per la qualitat de les imatges presentades al certamen.

De fet, després de que les millors imatges del Fotobosco de l'any passat s'hagin presentat a Ferreries i Es Migjorn, segons confirma el president de la UAASS, ara és l'Ajuntament d'Alaior que s'ha interessat en la seva exposició.