Rodatge. Començà a principis de l’any passat a un pis del barri de Vallcarca, a Barcelona - Arantza Domínguez

TW
0

El treball "Trumpet" continua donant-li alegries a Anna Petrus. La cineasta menorquina ha estat escollida per participar al Festival Europeu de Curtmetratges (FEC). El film ha estat seleccionat d'entre 1.800 projectes d'arreu del món que s'han presentat enguany a la convocatòria.

La cerimònia es celebrarà a Cambrils entre l'1 i el 3 de març. La cinta dirigida per Petrus participarà en la secció Panorama competint pel premi del públic i tenint la possibilitat de ser seleccionat, posteriorment, per al concurs europeu que tindrà lloc a Reus del 8 al 10 del mateix mes.

Després de Sitges i Cannes
La última tasca de la realitzadora ja fou proposada pel certamen internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el conegut Festival de Sitges, en la seva 44 edició.

"Trumpet" es començà a rodar el gener de 2011 a un pis del barri de Vallcarca, a Barcelona. Amb una durada de poc més de deu minuts, la directora i guionista parla del tema de la soledat contemporània a partir d'un home que arriba a casa, saluda al seu ca i deixa una trompeta damunt la taula.

La cinta, protagonitzada pel seu germà Víctor Petrus -amb qui impulsa conjuntament la productora independent de música i cinema Dues Gotes-, viatjà també l'any passat al Festival de Curts de Cannes, un espai organitzat per la millor cerimònia del setè art del món anomenat Short Film Corner. Dues Gotes comparteix la producció de "Trumpet" amb Menorca Nítida.

El FEC és un festival dedicat a curtmetratges europeus i videocreació contemporània. Un espai sòlid on convergeixen produccions de qualsevol punt d'Europa, així com un important lloc de trobada per a directors, públic i estudiants de cinema. Al llarg de la seva trajectòria, per aquesta cita han passat mestres de renom com Bigas Luna, Jaume Balagueró, Iciar Bollaín o Agustí Villaronga, entre d'altres. Aquesta és se'ns dubte una altra oportunitat per a que Anna Petrus deixi palès el seu bon fer a l'hora de fer cinema.