teatre. Virginia Victory i Elisa Mus van presentar la programació de l’hivern - Gemma Andreu

TW
0

El Teatre Principal de Maó arranca de nou, després d'una petita aturada hivernal, amb una programació que vol fer sortir de casa seva fins i tot el més fredolic. Teatre, musicals i distints actes institucionals omplen l'agenda dels pròxims dos mesos.

"Exitus", l'última tragicomèdia escrita i dirigida per Diego Lorca i Pako Merino, és una de les propostes fortes en matèria de teatre de la qual ja s'han realitzat 195 actuacions en gira per Espanya i Portugal. I per passar una bona estona, i riure tot el que es pugui, "Un amant de comèdia", de Lluis Coquard i "Chocolat!"amb Las Divinas, obra que fa especial il·lusió a la gerent del Teatre Principal, Virginia Victory, qui ahir va presentar la programació juntament amb la regidora de Cultura de Maó, Elisa Mus. I per tal de celebrar el Dia Mundial del Teatre es porta fins a Maó "100 m2", una comèdia de Juan Carlos Rubio interpretada pels coneguts actors Maria Luisa Merlo, Miriam Díaz-Aroca i Miguel Vigil.

En l'apartat musical les propostes són molt menorquines, "Les cançons de la nostra vida", espectacle dirigit per Ricard Ramisa; un homenatge a Joan Pons, en el Dia de Balears; i "Brot' revival' 2.0" amb Rita Barber, Maria Camps, Jaume Sintes i Llorenç Pons i el músic convidat Pere Arguimbau.

Per al públic familiar tres propostes més realitzades per Artistes de Menorca, "Alí Babà i els 40 lladres", "El moix amb botes" i una producció pròpia de la Escuela de Danza Ferreries, "Caramel", que torna al Principal després del seu èxit amb "Peter Pan".