entretinguts i alimentats. Els estudiants de Calós van gaudir ahir d’un bon berenar, jocs i un magnífic ambient de festa - nieves

TW
0

El mes de gener no acaba com qualsevol altre mes al Col·legi Concertat Sant Franscesc de Sales de Ciutadella. I és que dia 31 de gener és molt especial a Calós, ja que es commemora l'aniversari de la mort de Sant Joan Bosco, patró dels salesians.

El centre de Ciutadella va viure ahir aquesta jornada de festa amb activitats que ja en són habituals, així com altres novedoses, i que van captivar els alumnes participants. Així les coses, el dia va començar ben aviat per a alguns integrants de la comunitat educativa de Calós, que des de les set del matí es van posar a preparar la xocolata en què s'havien de sucar les ensaïmades.

Ja amb els alumnes al col·legi, a les 9 hores els estudiants d'ESO van prendre part a una celebració al santuari de Maria Auxiliadora. Tot d'una, tots a taula. Els més grans al pati, els més petits a les seves aules, tothom va poder gaudir d'un bon berenar de xocolata i ensaïmada, com és costum en aquesta data tan significativa.

La novetat d'enguany va venir a les darreres hores de la jornada. Mentre els alumnes de Primària participaven en diferents jocs, els d'ESO es van convertir en concursants d'un peculiar "Atrapa el millón", en què les preguntes eren sobre Sant Joan Bosco i el premi una excursió a cavall. Els guanyadors, tercer B.