TW
0

El sector privat i les administracions coincideixen a l'hora de voler potenciar Menorca com a destinació de creuers a la Mediterrània.

Així s'ha explicitat a la inauguració del "Balears Cruise Fòrum 2012", esdeveniment celebrat a Mallorca al qual va acudir a més del president del Govern balear, José Ramón Bauzá, el president d'Autoritat Portuària de Balears, José María Urrutia, i el batlle de Palma, Mateu Isern, i una representació menorquina encapçalada per la consellera de Turisme, Maria Salomé Cabrera.

"El turisme de creuers és un segment de negoci que està augmentant, per tant, des del Consell i les administracions implicades, juntament amb el sector privat que són els que coneixen millor aquest mercat, volem potenciar l'Illa com a destinació d'aquest tipus de visitants", explicà la consellera Cabrera durant aquest acte.

La representant del Consell va acudir a la cita juntament amb el màxim responsable d'Autoritat Portuària de Maó, Jesús Fernández-Reyes, la regidora de Turisme de Maó, Elisa Mus i José María Almuzara, dinamitzador econòmic de l'Ajuntament de Maó, així com els consignataris Rosa Cardona i Alfredo Melià.

Segons dades d'Autoritat Portuària, com a promotor de l'esdeveniment, les previsions d'arribades de creuers al port de Maó per 2012 són de 85 vaixells, sis més dels que van venir finalment l'any passat.

De fet, el Departament de Turisme del Consell està treballant en un pla de comunicació per a creuers, l'Ajuntament de Maó fa feina amb un equip de persones representants de tots els sectors del port, que mantenen reunions cada 15 dies per a una millor coordinació davant les decisions del Consell d'Administració d'Autoritat Portuària.

A més el Consistori va participar recentment en unes jornades anuals de comunicació que organitza Autoritat Portuària.