De la peluda. Els membres de la directiva, encapçalats per la presidenta, es disfressaren de dimonis - Paco Sturla

TW
0

El Cercle Artístic de Ciutadella compartí ahir amb les famílies i els fillets una animada festa de disfresses que reuní més de 200 persones. Es compleixen dos anys que l'entitat organitza el Concurs Infantil de Disfresses amb èxit, a l'interior del local. Una gentada es reuní per gaudir del certamen. En una ambient de bulla i diversió, per la tarima van desfilar els 60 inscrits en el concurs, entre grups i disfresses individuals, el que suposà uns 150 al·lots participants, segons explica la presidenta, Maria Josep Rebassa.

El jurat va tenir dificultats per escollir els guanyadors davant la diversitat de propostes. El premi a la millor disfressa va recaure en els tres germans Mar, Carla i Àlex Nieto, que anaven vestits d'àrabs. El guardó al millor maquillatge va ser per a Naomi Urraco, disfressada de bruixa. La vintena de mussols de P-5 de l'Escola des Born van aconseguir el guardó al millor grup disfressat, mentre que es premià Iris i Noa Pasqual per la disfressa més original, vestides de paons. El premi a la millor interpretació va ser per a la jove Anna, que aconseguí captivar amb l'actuació com a zombi. Enguany el jurat ha estat integrat per Lluís Pons, de la jugueteria Ca na Joana que patrocina el concurs; Fàtima Anglada, dinamitzadora cultural; Marga Andreu, de la Consergeria; i Esperança Vinent i Cati Jover de la junta directiva. Precisament, els membres de l'equip directiu del Cercle Artístic, encapçalats per la seva presidenta, Maria Josep Rebassa, assistiren a la festa disfressats de dimonis.

Durant la matinal, Marilena Valera ambientà la festa amb les seves cançons i la seva guiterra. A la vegada, un dels alumnes dels tallers de teatre interpretà un conte que va fer emmudir els fillets.

Pares, mares i avis acompanyaren els fillets i filletes en una ocasió única per a compartir la diversió d'anar de la peluda, representant personatges fantàstics i imaginaris, animals o éssers coneguts i populars. La festa infantil del Cercle Artístic contribuí a que els assistents poguessin viure el Carnaval com un joc i una diversió creativa. Les rialles dels infants i dels adults ben va valer la trobada festiva d'anar de la peluda que enguany ha arribat a la novena edició.