TW
0

Autofitxa
Sóc Clara Enrich Genestar, tenc 16 anys, sóc de Ciutadella i estic estudiant el primer curs del Batxillerat d'Arts Escèniques, Música i Dansa a l'IES Josep Maria Quadrado. Des dels cinc anys cant amb l'Escolania de Ciutadella i als nou vaig començar a anar a classes de solfeig i violoncel a l'Escola de Música de Ciutadella. Ara estic dirigint el cor de fillets al musical "Alí Babà i els 40 lladres". M'agrada la música, el teatre, anar d'excursió i viatjar amb la família i estar amb les amigues.

D'on surt la seva afició per la música?
El meu pare sempre ha tocat la guitarra i des de ben petita a casa nostra ja compartíem moltes estones dedicades a la música. També ha influït el fet que la meva tia Corretja dirigís l'Escolania de Ciutadella i m'animàs a començar la meva formació musical.

Quina és la seva trajectòria? Quines coses ha fet?
La meva trajectòria comença cantant a l'Escolania, fent teatre a Sant Miquel, tant d'actriu com tocant el violoncel, i anant des dels nou anys a classes de solfeig, harmonia, i violoncel. He participat en el CD "Nadal ja ha arribat" de Cris Juanico, com a membre d'un petit cor; he participat com a substituta a dues representacions de "Els Pirates"; he creat un trio de violoncels i he tocat a diferents establiments hotelers, participant al Tribut a Kiss a càrrec del grup Dark Angels de Maó com a cel·lista. També he estat tocant amb l'Agrupació Musical de Ciutadella i he participat a les audicions trimestrals amb l'Escola de Música. En aquests moments estic dirigint el cor de fillets del musical "Alí Babà i els 40 lladres", on també hi faig d'actriu.

Com està essent aquesta experiència com a directora del cor de fillets en un musical com aquest?
És una experiència molt enriquidora, tant pel grup d'actors com pel de directors, que m'han donat tot el seu suport i confiança alhora de dur-ho a terme.

Com és el fet de treballar amb fillets? És difícil?
Al principi la productora havia pensat que la direcció del cor anés a càrrec d'una altra persona que, per motius personals, no ho va poder realitzar. Llavors m'ho van plantejar a mi, ja que creien que tenia prou recursos per fer-ho. Em va costar decidir-me perquè no creia estar prou capacitada per dirigir un cor, però amb el suport i ànims dels directors tant musical com escènic i la productora vaig decidir acceptar. I ara estic molt contenta tant de la resposta dels fillets com de la feina i l'esforç que he hagut de fer perquè el projecte resultés el més digne possible. No ha estat difícil perquè tot el cor de fillets ha estat molt implicat amb la feina i respectuós amb jo.

Què és el que més li agrada d'aquesta feina que està fent amb aquests fillets en aquest musical?
Una de les coses que més m'agrada es que estic en el seu nivell perquè també sóc una filleta i, per tant, els seus dubtes, les seves alegries, la seva diversió o la seva pena és la mateixa que la meva. I sobretot, que son uns fillets i filletes encantadors.

Té cap projecte previst després d' "Alí Babà i els 40 lladres"?
De moment, cap en concret, simplement seguir fent el que m'agrada i si sorgeixen propostes, me les plantejaré.