Rolando Villazón. El tenor, en concert a Máo - internet

TW
0

L'Associació Amics de s'Òpera de Maó va donar a conèixer ahir als seus socis, reunits en assemblea, la programació per aquest any que introdueix com a novetat la celebració d'una sola òpera i no dues com es venia fent els últims anys. El títol escollit per a la XLI temporada és el clàssic de Mozart "Don Giovanni", que torna a l'escenari del Teatre Principal de Maó els dies 1 i 3 de juny.

La fitxa artística de la nova versió de "Don Giovanni" compta com a protagonista amb el menorquí Simón Orfila, que representarà el paper de Don Giovanni.

Destaca també la direcció musical que anirà a càrrec d'Alessandro Vitiello, director d'orquestra molt respectat en tots els teatres europeus on normalment treballa.
La resta de l'elenc està a l'alçada, el paper de Il Commendatore l'interpretarà Luz Ottavio; Mariola Cantarero serà Donna Anna; José Luis Sola, Don Octavio; Maite Alberola, Donna Elvira; Andrea Concetti, Leporello; Guido Loconsolo serà Masseto i la soprano menorquina Maria Camps farà el paper de Zerlina.

Els Amics de s'Òpera de Maó es troben també especialment orgullosos de poder comptar amb el tenor Rolando Villazón, una de les figures líriques en boga del moment. Oferirà el concert dia 1 de novembre, acompanyat al piano per Gerold Huber.

I per als amants d'òpera una novetat positiva més. Gràcies a l'acord amb OCIMAX a partir d'ara els socis d'Amics de s'Òpera de Maó tindran un preu especial en les transmissions que es fan a les pantalles. Les òperes en directe que fins ara els costaven 19 euros ara en costaran 14 euros i les òperes retransmeses en diferit abans costaven 9 euros i ara costarà tan sols 7 euros.