Assistents. El bisbe Salvador Giménez participà com a espectador en la conferència - Cris

TW
0

Les noves tecnologies són també una eina útil per a la transmissió de la fe i la propagació del missatge de l'Evangeli. És el que va voler transmetre el capellà Francesc Romeu, en la conferència que ahir oferí a la Sala Multifuncional des Mercadal en el marc de la V Jornada Diocesana de Famílies amb Fills a la Catequesi. Romeu, especialista en periodisme, animà els assistents a aprofitar la xarxa per a difondre amb un missatge clar i entenedor la fe cristiana. El conferenciant convidat encoratjà els pares i mares a "ser valents i no tenir por" per a posar-se al dia en les noves tecnologies, per aprofitar-les com a eina de difusió de l'Evangeli.

"A la xarxa també hi ha d'haver la presència dels cristians i, en un moment de crisi com el d'avui, és important que les bones notícies de la nostra fe arribin a la gent", va dir. Mentre els pares i les mares escoltaven la xerrada, en què també assistí el bisbe Salvador Giménez, els fillets van poder gaudir d'un matí de jocs i activitats al Recinte Firal des Mercadal. Segons informa Marc Florit, secretari del Secretariat Diocesà de Família, els petits es van distribuir en els tallers d'esbarjo per grups d'edat. Per exemple, va tenir molt bona acollida la sessió de percussió africana que el senegalès Víctor Uwagba oferí als joves majors de dotze anys.

Després de la ponència i un cop finalitzades les activitats per als petits, els adults i infants es reuniren per a celebrar l'eucaristia a l'Església de Sant Martí, que va ser presidida pel prelat de Menorca. Monsenyor Salvador Giménez agraí la massiva assistència de les famílies i expressà la satisfacció per l'organització de la trobada, que un any més ha servit per aprofundir sobre l'experiència cristiana de la Catequesi.

Al migdia, les famílies compartiren el dinar de senalla que cada u havia portat. A continuació, la sobretaula va ser amenitzada per Nito Martí, component de Pinyeta Pinyol, acompanyat per Víctor Uwagba. La sessió divertí grans i petits. Més de 300 persones de totes les edats, arribades de totes les parròquies de l'Illa, van poder xalar amb la trobada de convivència cristiana, organitzada pels Secretariats Diocesans de Família i Catequesi amb l'objectiu d'arrelar la fe.