TW
0

Autofitxa
Sóc José Gallego, tinc 55 anys, sóc de Barcelona i estic casat amb Edurne Arostegui. Tinc un negoci d'electromuntatges industrials a Barcelona, i també m'he dedicat a la decoració de locals. Fa un any que vam venir a viure a Menorca, on hem obert una restaurant especialitzat en frankfurts. Entre les meves aficions hi destaquen la música i les motos.

Com sorgeix la idea de posar un negoci com el que impulsen?
Va ser una idea que va sortir de cop. Volíem fer una cosa senzilla però de qualitat.

És un negoci familiar, no?
Sí, hi està implicada tota la família. Nosaltres som una família que sempre ho fem tot junts, i quan s'ha de treballar també ho fem junts. Crec que avui el que funciona millor són els negocis familiars, sobretot ara per salvar la situació actual. I treballar molt, fent les hores que faci falta per treure-ho endavant. Sempre legalment, per suposat.

Vostès ja tenien experiència en el sector de la restauració?
No, no havíem fet res mai d'això, és la primera vegada. Volíem una cosa que ens motivés, que no haguéssim fet mai.

A més és el primer establiment especialitzat en frankfurts, almenys a Ciutadella.
Sí, a Ciutadella no n'hi ha cap. És un altre dels motius que ens han fet orientar cap aquí. A més ho estem fent amb la que creiem que és la millor matèria, d'una empresa de Barcelona, de la comarca del Vallès, que té més de 80 anys.

Com veu el panorama de la restauració a Menorca?
Potser estaria bé obrir-se a productes de fora, amb restaurants especialitzats en cuina mexicana, o alemanya, anglesa. Cuina estrangera. Trobo a faltar una mica més de varietat, que la gent pogués fer una ruta gastronòmica per diferents tipus de menjars. Pel que veig a Barcelona aquests tipus d' iniciatives triomfen.

Com ha estat la rebuda per part de la gent durant les primeres setmanes que porten amb el negoci obert?
De moment va molt bé, sembla que la gent se'n va contenta, perquè tornen. Molta gent ens diu que ve perquè li han recomanat.

Quants tipus de frankfurts diferents es poden trobar?
N'hi ha moltíssims. I nosaltres no els tenim tots, només uns quants. Ben bé n'hi pot haver uns seixanta o setanta diferents. I d'hamburgueses també n'hi ha de molts de tipus.