Alegria. Els assistents van passar una jornada ben entretinguda i de la qual es van endur una sobrassada cap a casa - Cris

TW
0

L'Hotel Sagitario de Ciutadella es va tornar a convertir ahir en el centre de la tradició menorquina, gràcies a una nova celebració de les típiques porquejades. En aquesta ocasió, l'esdeveniment es va organitzar per als clubs de jubilats de Ferreries i Es Migjorn Gran, que van poder passar una jornada ben entretinguda i de la que se'n van endur una sobrassada cap a casa.

La festa va començar al voltant de les 11 del matí. En total van assistir a aquestes porquejades unes 80 persones, entre els dos clubs de gent gran.

Per a l'ocasió es va comprar un porc que feia devers 12 arroves, i del que se'n van poder fer uns 42 quilos de sobrassada i també uns quants de botifarró. En l'elaboració dels embotits hi van poder participar els propis avis, que van poder recordar aquells temps en que es feien les porquejades al camp.

Molta bulla

Com sempre, aquest esdeveniment es va convertir en una gran festa, carregada de molta bulla i molt bon humor.

Després de fer les sobrassades i els botifarrons, els assistents van passar al menjador, on van ben dinar. I després, temps per al ball al saló de l'hotel. Durant la jornada també es van fer diversos sortejos que, tot combinats amb la resta d'activitats, van servir perquè els membres dels clubs de jubilats des Migjorn Gran i Ferreries passessin una agradable jornada. La festa va acabar al voltant de les sis del capvespre.