Plaça Constitució. Sis actuacions van atreure al públic que es sentia intrigat pel primer "Tu sí que pots". - Gemma Andreu

TW
0

Tu sí que pots!, el concurs dels millors talents menorquins, ja té els dos primers finalistes, la cantant Joana Melià, en la categoria junior i el mag Javier Olives per la categoria sènior.

Fins a mitja plaça Constitució es va omplir ahir de públic que es va entretenir amb l'actuació de sis aspirants. Encetaren el concurs Fireflowers, un grup de música que pujava a l'escenari per primera vegada, la seva cantant, Vero Gutiérrez, de tan sols 17 anys, és la compositora de les cançons pròpies. Elefante Rosa fa tres mesos que toquen a El Toro cada dissabte i el seu cantant José Luis Peralta destacava l'oportunitat de donar-se a conèixer a Maó a través d'aquest concurs. Ell, juntament amb la segona veu Álvaro Lira, composen també els seus temes.

Acte seguit tocà al colombià Hermes Murillo que recità poemes d'Ignacio Villanueva amb gran sentiment i passió. Joana Melià Huguet, natural d'Alaior, de només 15 anys, va cantar amb veu dolça un tema de Queen i un altre de l'Oreja de Van Gogh i es va endur el públic i el jurat a la butxaca perquè va resultar guanyadora del primer concurs.

The Endangered, que per res estan en perill d'extinció, està format per nou ciutadellenques que mostraren que és el ball urbà, una d'elles, Nuria, justament havia participat al programa televisiu "Tu sí que vales" en el que s'inspira el show maonès.
Per últim Javier Olives, Mc Xabier, va realitzar un espectacle de màgia que el va classificar com a guanyador senior.

"Tu sí que pots!" està coordinat i presentat per Nando Prada que es mostrava entusiasta davant la resposta al concurs. Dissabte que ve, a les 18 hores, nova tanda.