El concert de Sergio Dalma ha despertat autèntic fervor. S’han exhaurit totes les entrades - Javier

TW
0

Amb menys de dues hores les 837 localitats del concert de Sergio Dalma, que tindrà lloc el 19 de maig al Teatre Principal de Maó, van quedar exhaurides. Es van posar a la venda ahir a les 11.30 hores simultàniament a la taquilla del Teatre Principal i al Servicaixa. Des de les 4.30 hores Fani, Mari i Paqui Bagur feien cua per ser les primeres en adquirir-les.

Un rumor havia estès que hi hauria persones que passarien la nit al carrer per ser dels primers. Però fins les 4.30 hores no van aparèixer Fani, Mari i Paqui, les dues primeres germanes i la tercera cosina, que esperaren unes hores aparcades al seu cotxe fins que a les 5 hores veieren aparèixer gent de Sant Lluís i a les 5.30 hores un senyor que duia una cadira per seure's i esperar pacientment que es fes l'hora. No va ser fins les 8.30 hores quan realment es va començar a formar una cua que s'allargava per la Costa de sa Plaça. Encara hi faltaven tres hores, però els que esperaven asseguren que s'ho van passar molt bé i van riure tot el temps.

A les 13.07 hores es penjava el cartell d'entrades exhaurides encara amb una considerable part de la cua no podrà assistir al concert. El Principal, explica la seva gerent Virginia Victori, havia tingut en compte el fet diferencial d'esperar davant la taquilla i havia reservat una sèrie de localitats perquè tothom tingués una oportunitat. Però es van esgotar fins les butaques miops i les cegues, ja no hi quedava res més i la possibilitat de repetir el concert no és viable. Victori va parlar amb la representant de Sergio Dalma, Carmen Recio, qui li va comentar que mai en cap concert, ni tan sols en petites localitats, les entrades s'havien venut amb tanta rapidesa.

L'expectació per aquest ídol de masses és realment gran.