Reunió. El lema de la jornada convocada pels secretariats de Catequesi i Joventut va portar per lema "Viviu sempre contents" - g.c.b.m.

TW
0

Ahir es va celebrar al Col.legi la Salle de Maó la Trobada Diocesana de Joves, amb la participació de uns 120 joves de les diferents parròquies de Menorca. La convocatòria l'han feta conjuntament els secretariats de Catequesi i Joventut amb el lema: "Viviu sempre contents". La trobada, que coincideix amb la que es fa a totes les diòcesis del món en aquests dies, va tenir com a finalitat fer un repàs pels principals esdeveniments que celebrarem en aquesta Setmana Santa.

La Jornada es va iniciar amb una benvinguda i amb l'explicació de les dinàmiques. El gruix del matí es va destinar a diversos tallers on a través de jocs i tallers es va reflexionar sobre els aspectes centrals de la Setmana Santa, dies principals de la fe cristiana en què es commemora la passió, mort i resurrecció del Senyor. Després els participants van poder quedar a dinar al recinte escolar per tal de compartir amb la resta d'adolescents i joves uns moments de germanor.

L'objectiu principal d'aquest encontre és que els joves es puguin trobar, puguin compartir les experiències i impressions del que suposa formar part de la comunitat cristiana, de seguir a Jesús d'aprop. A més, el fet de treballar sobre la Setmana Santa fa que els joves puguin viure més intensament aquests dies centrals junt amb la resta de membres de les seves comunitats cristians.