TW
0

Autofitxa

Em dic Fàtima Anglada, vaig nèixer a Ciutadella l'any 1973. Tenc estudis de Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona, un postgrau en Llibres i Literatura Infantil i Juvenil i de Documentalista i Gestora Cultural.

Què és Camuare?
Camuare és taller i és botiga, però també és un pas endavant en la conceptualització de l'artesania i el treball ben fet, personalitzat, treball amb firma d'autora.

Arrel de què neix la iniciativa de l'es-criu-ho-tu! que realitzen avui i demà?
L'es-criu-ho tu! és una proposta que neix tot just veure l'espai Camuare, un espai i un entorn que conviden al desenvolupament creatiu.

En què consisteix exactament?
L'es-cri-ho-tu! es basa en l'experimentació, en exercitar tots els sentits per a extreure'n el que hom porta a dins, en aquest cas, mitjançant l'escriptura. Provocarem, a partir dels estímuls externs, l'alliberament del llapis a partir d'uns exercicis senzills, efectius i sobretot divertits, tot aprofitant sons, imatges i olors d'elements coneguts i no tant coneguts... Ups!

Què aporta el fet d'escriure?
El fet d'escriure és una de les mil maneres d'expressió que tenim a la nostra mà, equiparable a fer paper maxé, ceràmica, confecció, apuntar-se a una coral, cuinar petites i grans meravelles... El que és realment important no és el mitjà sinó la catarsi, que el fet, sigui quin sigui, ens provoca.

Per als que no s'atreveixen, és tant difícil com sembla?
Ni difícil ni fàcil, cal posar-s'hi, com en tot. El treball i la constància són dos bons aliats, això sí!. I per cert, per qui vulgui evidenciar que tots i totes tenim aquesta creativitat latent, dissabte, a les 12 hores farem la mostra, oberta al públic.

Quins altres tallers tenen intenció de dur a terme a Camuare?
Uf! A Camuare hi haurà propostes per a tothom, des del macramé fins a l'ikebana, passant pel taller de creació de dispositius sonors al maig. Tot alternant amb nous formats com el Re(s)ital, el recital de Sant Jordi en el qual, és un secret encara, però veure'm néixer un drac!