Músics i cantants. Interpretaren magistralment les composicions de Karl Jenkins davant d’un públic atent i entregat a la proposta musical - Gemma Andreu

TW
0

L'església del Socors de Ciutadella va acollir anit el segon dels Concerts de Pasqua que el cor de la Capella Davídica tenia programats per aquests dies. Una actuació que va servir per demostrar, novament, la qualitat de la coral dirigida per Biel Barceló i dels músics integrants de l'orquestra que delectà els presents. El temple del ponent de l'Illa va quedar petit per la gran resposta del públic, davant d'una proposta musical dedicada al compositor gal·lès, Karl Jenkins, i la seva obra "The armed man - a Mass for Peace", amb la que s'endinsa en la temàtica bèl·lica.

El cor de la Capella Davídica i l'orquestra van oferir precioses peces plenes de connotacions marcials, començant per la crida a les armes i la partida cap a la guerra que representa "L'homme arme doit on douter", "Hymn before action" o "Sancuts", i continuant per les notes d'altres temes que expressen la posterioritat de la batalla, com ara "Now the guns have stopped" o "Angry fames", basat, aquest darrer, en el poema del japonès Toge Sankichi després de viure la desolació, l'incertesa i la magnitud de la destrucció de la massacre d'Hiroshima. Composicions, totes elles, i les demés que integraren el programa del concert, que transporten l'espectador als desastres dels conflictes.

En el concert s'hi van combinar les veus dels membres de la coral, així com també de la soprano Miriam Pasqual, que va actuar de solista en temes com "Kírie" o "Now the guns hace stopped". El públic va mantenir silenci en tot moment, i va reservar per al final una merescuda gran ovació.