TW
0

La Resurrecció de Jesucrist es va viure amb devoció a les celebracions de la Vetlla Pasqual que es van succeir ahir vespre a les parròquies de la Diòcesi de Menorca, sumant-se així a l'alegria dels cristians de tot el món pel ressorgir de la vida.

A Ciutadella, el bisbe de Menorca, monsenyor Salvador Giménez, va presidir la celebració que va tenir lloc en una Catedral de Menorca plena de fidels desitjosos de celebrar la Vetlla Pasqual, i en la que el foc, la llum, la paraula, l'aigua i la comunió van tenir un paper destacat.

La llum del ciri pasqual es va repartir entre els presents, en una vetllada que els creients esperen durant tot l'any com a testimoni de la victòria de la vida per sobre de la mort, una demostració de força i el poder de la fe.

Homilia
Durant l'acte religiós, en el que hi van prendre part el cor de la Capella Davídica i l'organista Tomé Olives, el màxim representant de la Diòcesi menorquina no es va estendre excessivament en la seva homilia, només unes breus paraules en les que va destacar la resurrecció de Jesucrist, però posant l'accent, sobretot, en la importància que fos una persona corrent, com tots nosaltres. Igualment, el bisbe Salvador Giménez Valls va voler manifestar la rellevància de la nova vida que s'obrí camí després de la resurrecció del Senyor, així com també sobre la importància del baptisme i de la llum d'aquesta nit de Pasqua. En la seva homilia, el bisbe va personalitzar la fe cristiana en cadascún dels trets característics del fill de Déu.