Casa de ses aigües. Aurora Herráiz presenta el programa - Archivo

TW
0

La Xina serà el destí del viatge que a finals d'agost emprendran com a màxim 18 joves menorquins gràcies a INJOVE que ha treballat en l'organització d'una escapada al país més gran d'Àsia de catorze dies.

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz i la coordinadora del projecte d'INJOVE, Mandi Seguí, van presentar ahir les activitats que s'han programat per a aquest estiu, entre les quals es troben nombroses novetats que hauran de captivar l'interès de joves d'entre 12 i 18 anys, que sense cap dubte recordaran aquest estiu per les experiències viscudes.

L'estada a l'Illa del Rei, durant la qual es descobrirà la part més britànica del port de Maó sempre en anglès, i "La granja de Xiao Nóng", que es durà a terme as Pinaret de Ciutadella per aprendre les feines del camp i saber de la cultura xinesa, són les altres dues novetats d'enguany.

Repeteixen per l'èxit d'anteriors edicions l'Aventura al Pirineu, enguany amb més esport d'aventura. Joves Navegants, en què navegar i conviure en un espai petit són els objectius; Medi, taller de cinema a Ciutadella de la mà d'autèntics professionals; i les colònies a Mallorca, són apostes segures.

Les inscripcions es poden realitzar a partir de dia 3 de maig a les 8.30 hores exclusivament a través de la pàgina web www.injovemenorca.com/estiu2012.

Els preus oscil·len entre els 90 euros i els 1.725 euros del viatge a la Xina, que es pot pagar de manera fraccionada a través del banc, una facilitat que obre la possibilitat als 18 joves d'entre 14 i 18 anys que no es vulguin perdre una oportunitat de primera.