Joves navegants. Aquesta activitat es repeteix aquest any, ja s’han format dos grups i s’ha obert una llista d’espera per formar-ne un tercer - INJOVE

TW
0

A punt d'entrar en la recta final del curs, amb els colzes damunt la taula estudiant nit i dia per aprovar els exàmens finals, més de 150 joves van trobar el moment de fer un clic i inscriure's en les activitats d'estiu d'Injove a través de la seva web.

En tan sols mitja hora, com informà la directora d'Injove, Mandi Seguí, les places d'algunes de les propostes es van completar i es van obrir llistes d'espera sobre les quals a partir d'avui es treballarà per tal de doblar l'oferta de les activitats amb més demanda. Aquestes han estat Aventura al Pirineu i Bloody Island Camp Minorca, que té fins a vint sol·licituds més que les trenta places ofertades i ja cobertes.

Joves Navegants i Colònies a Mallorca han estat altres de les propostes amb més demanda i les que menys, fins ara, Mèdit: taller de cinema, que s'havia fet en anteriors edicions, i La Granja de Xiao Nóng que comptava ahir amb tres inscrits i és una proposta nova d'aquest any.

El viatge a Xina: Beijing i Xi'an resta pendent de cobrir les 18 places. Ahir, primer dia d'inscripcions, s'hi havien apuntat vuit joves. Es tracta d'un viatge organitzat per Injove i l'Escola Especialitzada de Cultura de Yanjing amb la col·laboració de l'Oficina d'Assumptes Xinesos a Ultramar.

El viatge té una durada de catorze dies durant els quals es podrà conèixer des del Palau Imperial de Beijing a la Gran Muralla, les instal·lacions olímpiques, el famós Zoo de Pekín o gaudir del paisatge nocturn del riu Qujiang entre molts altres indrets. Els joves que hi assisteixin rebran classes de xinès amb professors nadius, realitzaran tallers com el de papiroflèxia, arts manuals i música tradicional xinesa.

El període d'inscripcions romandrà obert fins dia 11, tot i que si finalment es desdoblen algunes activitats es podria prorrogar.