TW
0

Malgrat la pluja del matí, la Fira de Manualitats, Labors i Món Creatiu, que ha tingut lloc al recinte firal des Mercadal, ha rebut força visitants que han pogut veure la trentena d'estands allà muntats, així com activitats paral·leles que han acompanyat dita Fira.

Si bé és cert que és la primera fira que es fa as Mercadal, la mateixa, va per la seva tercera edició, primer fou a Maó, ara fa cinc anys, la seguí una altra as Castell, i la present, on el visitant trobà tot allò que està relacionat amb l'art d'obrar amb les mans, casetes de fusta, objectes de ceràmica, d'altres de roba, de llana, de fil, brodats, senalles, bosses, ventalls, etc., etc. tot plegat, objectes de regal i decoració, que demostren l'enginy de qui els ha creat i que així ho valora qui ho compra.

En les dues jornades que ha durat la fira, s'han desenvolupat tallers de temàtiques relacionades amb el que allà hi havia exposat, estampat d'espardenyes, ventalls decopage, patchwork, titelles, calça, etc.

Per mor de la pluja, es va suspendre la cercavila que estava prevista per al migdia, no així una demostració de dansa a càrrec d'Alba Estudi, i l'escola de dansa des Mercadal i al capvespre, es va poder gaudir de la cançó típica d'Uruguai.

Segons els organitzadors, de fons municipals, unes 2.000 persones hauran passat per la fira, la qual repetiran el mes de juliol as Castell.