Una gentada. Més de cinquanta participants en el muntatge i molt de públic a les dues representacions - J.J.

TW
0

El pati del CC Sant Francesc de Ferreries, va resultar petit a l'hora de donar cabuda a la gentada, que per dues vegades, el va omplir per poder veure i gaudir del musical "Mamma Mia".

Amb més de 50 participants, el musical es va desenvolupar d'una manera dinàmica i força entretinguda. Pel que fa a la part vocal, tant en la part dels protagonistes com la del cor, en tot moment van respondre amb qualitat i afinament, podríem dir que amb nota alta, i així ho va reconèixer el públic que amb forts aplaudiments els felicità i agrair tot l'esforç fet en el muntatge de dit musical.

Cal fer esment que la direcció musical fou a cura de Laura Barrera, la part teatral la dirigiren Nina Pons i Sita Petrus, i l'escenografia fou a càrrec de Moisès Coll i Sisca Saura. I pel que fa als actors principals trobem Susana Barrero ( Donna), Clara Febrer ( Sophie), Marta Vidal (Rosie), Marta Florit (Tanya), Josep Gayón (Sam), Josep Pons (Bruno), Toni Torres (Sky), Rosa Coll, Judit Janer, Roser Vidal, Aroa Herrera (Amigues), i Joan Allès (Capellà).