Darreres proves. Ja tot és a punt per a l’estrena d’aquest vespre - Gemma Andreu

TW
0

El Centre Obert es Barracó que Caritas Diocesana té a Ciutadella fa una proposta interessant per als fosquets d'avui i demà. Es tracte de la representació "El vestit nou de l'emperador" en què participen una quinzena de joves amb edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

Ja fa uns mesos que aquests fillets ho estan preparant tot per a la posada en escena d'aquesta obra. S'han encarregat de dissenyar i confeccionar els decorats, així com també de tot el referent al vestuari.

Per a l'ocasió s'ha fet una adaptació del text original de Hans Christian Andersen, del que en resulta una proposta reduïda i senzilla apta per als actors de l'esplai des Barracó.
Les funcions es faran al Saló d'Actes del Centre Catequístic de Sant Miquel, tots dos dies, a partir de les 20 hores. S'ha fixat, com a donatiu, una entrada de 3 euros.

Assajos
Durant aquesta setmana, els participants en aquesta iniciativa han pogut assajar al mateix escenari on es faran les representacions. Els capvespres, i per espai d'un parell d'hores, els joves s'han pogut adaptar a l'espai escènic, cosa que facilita la tasca a l'hora de pujar a l'escenari.