Presentació de l'obra guanyadora - P.A.C.

TW
0

El jurat del XXIX Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan 2012 ha considerat guanyadora del certamen l'obra "Mirada sàvia", una fotografia de Francesc Pons Barber que recull l'expressió del principal protagonista de la festa.

La imatge guanyadora ha estat escollida d'entre els 42 originals presentats al concurs. D'aquestes, dues van quedar desqualificades per no complir les estipulacions tècniques del concurs.

Després d'una primera selecció, es van descartar 31 propostes. El jurat va tornar a deliberar per acabar definint els 4 finalistes, que han estat "La festa", "Mirada sàvia", "Saviesa en sa mirada" i "L'art de la festa". Finalment, "L'art de la festa" ha obtingut 10 punts, "Saviesa en la mirada" 15, "La festa" 20 i "Mirada sàvia 25. Obert el sobre tancat que acompanyava l'obra, s'ha sabut que el seu autor era Francesc Pons.

La decisió es va prendre dimarts vespre, en la reunió del jurat qualificador. En formaren part les regidores de Festes i de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella, Esperança Juaneda i Auxiliadora Pons, el director de l'àrea municipal de Cultura, Josep Marquès, el representant del caixer senyor del bienni, Simón de Olivar, el director del Centre Municipal d'Art, Josep Mascaró, el pintor Miquel Bosch i el dissenyador gràfic Joan Pons Moll.

El cartell guanyador del certamen ha obtingut un premi de 1.000 euros.