Expressiva. La fotografia és de Francesc Pons Barber - Cris

TW
0

El jurat del XXIX Concurs d'Imatge de les Festes de Sant Joan 2012 ha considerat guanyador del certamen l'obra "Mirada sàvia", una fotografia de Francesc Pons Barber que recull l'expressió del principal protagonista de la festa, el cavall.

La imatge que s'ha enduit els 1.000 euros del premi ha sortit d'entre els 42 originals presentats al concurs. D'aquests, dos van quedar desqualificades per no complir les especificacions tècniques del concurs. Després d'una primera ronda es van descartar 31 propostes. El jurat va tornar a deliberar per acabar definint els quatre finalistes, que han estat "La festa", "Mirada sàvia", "Saviesa en sa mirada" i "L'art de la festa". Finalment, "L'art de la festa" ha obtingut 10 punts, "Saviesa en la mirada" 15, "La festa" 20 i "Mirada sàvia" 25. Obert el sobre que acompanyava l'obra es va saber que n'era autor Francesc Pons.

El jurat l'han format les regidores de Festes i de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella, Esperança Juaneda i Auxiliadora Pons, el director de l'àrea de Cultura, Josep Marquès, el representant del caixer senyor del bienni, Simón de Olivar, el director del Centre Municipal d'Art, Josep Mascaró, el pintor, Miquel Bosch, i el dissenyador gràfic, Joan Pons Moll.