Víctor Carrasco Valenzuela - Gemma Andreu

TW
0

Autofitxa
Som en Víctor Carrasco Valenzuela. Som de Sant Lluís, vaig néixer l'any 1998. La meva mare es diu Mari Carmen, el meu pare Cristóbal i tenc dos germans, na Mari Carmen i n'Àlex. Estudio segon d'ESO a l'Institut Cap de Llevant. L'assignatura que més m'agrada és Educació Física i m'agrada escriure i els malabars. Els caps de setmana vaig al Molí de Baix de Sant Lluís amb els amics, allà navegam amb els ordinadors per internet i a vegades jugam a ping-pong.

Així que vol ser periodista... Des de quan ho sap?

Cursava sisè de Primària amb el professor Julià a l'Escola de Sant Lluís. Vam estudiar el que era periodisme i ens van encarregar una entrevista, em va agradar molt fer-la. Vaig escollir Llorenç, amb qui comparteixo passió pels cavalls i sempre m'ho passo molt bé amb ell. L'entrevista va anar sobre la seva experiència com a caixer i els cavalls en general.

De fet a tu ja t'havien fet una entrevista abans que aquesta a la revista "X tu" que edita el Molí de Baix.

Sí, un dia, em van demanar per fer l'entrevista, en què s'han de contestar unes preguntes fixes que surten a cada número.

En aquesta entrevista diu que li agradaria fer un taller de llatí. Per quin motiu?

Pens que saber llatí em pot ajudar molt i que és necessari per fer moltes carreres. Ja al col·legi se'm va notar una preferència cap al món de les lletres.

I de fet ja ha començat a escriure una novel·la policíaca!

Sí, un dia quan havia acabat els deures tenia ganes d'escriure i m'hi vaig posar. Primer pensava que seria un conte però se m'allargava la història, de la qual encara no sé el final, i segurament serà una novel·la.

Hi ha crims? Està ambientada a Sant Lluís?

Crims segur que sí, tot i que no la tenc acabada de resoldre i tampoc sé encara on ambientar-la. D'entrada el paisatge que es descriu és nevat, podria ser Sant Lluís.

Coneix Gerónimo Stilton?

I tant, m'encanten els seus llibres. Stilton és un periodista que competeix contra una editorial. Són lectures molt divertides, les lletres són de colors i tenen moltes il·lustracions. Una mostra clara que llegir no és avorrit com n'hi ha que diuen.

I quan sigui periodista, a qui li agradaria entrevistar?

A Matías Prats. Fa molts d'anys que el veig per la televisió i m'agradaria molt poder-li fer una entrevista algun dia.

Ja ha pensat què li demanaria?

Una de les preguntes que m'agradaria fer-li és si no s'ha cansat després de tants d'anys de dedicar-se a la premsa.