Pau Gomila - Javier

TW
0

Autofitxa
Som en Pau Gomila Pons (a la dreta a la imatge). Vaig néixer a Maó l'any 1971. Estic casat amb na Guedi i tenim dos fills, na Gemma, de sis anys, i en Pau que en té quatre. Des de fa unes setmanes som el gerent i soci d'una nova aventura que es diu Rock and Beer. Ara em queda poc temps per les meves aficions, però m'agrada el cine, evidentment la música m'agrada molt, sobretot rock però també la menorquina que canta la meva mare Joana Pons i m'agradava practicar bàsquet.

Un canvi de vida important?
El canvi ha estat realment important. El local requereix molta atenció per la capacitat que té i per l'organització d'esdeveniments que volem oferir als nostres clients, com ara concerts de rock o una extensa carta de cerveses. L'esforç és intens i el temps invertit molt, temps que en moltes ocasions restes a la família.

Què és el que enganxa del treball a l'hostaleria?
A jo m'enganxà de molt jovenet i feia molt temps que tenia en ment muntar alguna cosa diferent. Quan vaig saber que el Nashville es tancava vaig proposar-ho a un altre soci i junts hem creat el Rock and Beer. T'ha d'agradar el contacte amb la gent i tenir vocació de servei, sinó no és possible fer feina a gust.

Més de 50 cerveses en carta. Quines són les més exòtiques?
Des de la cervesa de Sant Climent, que realment és bona, a les típiques nacionals. Una de les que fa més gràcia és la Duff Beer, que surt a la sèrie nord-americana "Los Simpsons". Tenim cerveses del Japó, per suposat de Bèlgica, Irlanda, també de Brasil, una artesana de Girona, una altra de russa, d'Holanda, Itàlia, Austràlia, etcètera.

Un altre dels seus forts serà el rock. Què es trobarà el públic?
Ja hem realitzat un parell de concerts i la veritat és que han tingut molt bona rebuda. La nostra intenció és oferir tres o quatre concerts setmanals i abastar des del rock al blues i el jazz, ens decantarem pel músic que soni instrument i ens oblidam de l'electrònica.

La clientela habitual del local trobarà els plats suculents d'abans?

Hem mantingut en carta alguns plats que tenien molta demanda i hem introduït novetats com ara el forn de brases que permet fer la carn a la graella a la velocitat d'un forn. A destacar també les pizzes del nostre excepcional cuiner italià. La gent pot venir aquí a menjar però també a prendre's una cervesa i passar el temps. Obrirem tot l'any pensant en els menorquins, clar que els turistes seran ben rebuts, però volem convertir-nos en un referent per als músics i per al públic de Menorca.