sky night. Formen el grup Claudia, Marina, Lorena, Rita, Clara, Charlie, Maria, Júlia M., Laura, Júlia J., Nuria, Dhanya, Simón, Marc, Abel, Eric i Noemi (No hi són tots a la fotografia) - s.n.

TW
0

Ski Night és un grup de ball de fillets. Però és més. Exemplifica que els infants són molt més que televisió i videojocs, que no tots són mandrosos i conformistes com en ocasions els pinten. Una de les seves fundadores és Noemi Lozano Ruiz, de catorze anys. Cursa segon d'ESO, balla des de que tenia sis anys i li agradaria, com no, ser ballarina professional. Va encaminada: va ser finalista del concurs Just Dance Contest.

Què és Sky Night?
És un grup de ball format per veïns del Parc de les Illes Balears, a Maó, tot i que per a nosaltres és la "plaça dels aglans", a la barriada de Dalt Sant Joan. Els integrants tenen entre cinc i catorze anys que els agrada ballar, la música i sobretot passa-ho bé. Cream els nostres propis balls, seleccionam les cançons, dissenyam el vestuari, el pentinat i el maquillatge.

Com va sorgir el grup?
Un dia d'estiu. Estàvem avorrits a la plaça i ens vam inventar uns balls per divertir-nos i mostrar-los als nostres pares.

Què va passar perquè actuessin davant el públic?

Fa dos anys es va reformar el parc de la Plaça Eivissa i per a la inauguració, el president de l'Associació de Veïns de Dalt Sant Joan, en Quique, va tenir la idea de convidar-nos i de confiar en nosaltres, brindant-nos l'oportunitat de participar. I amb molts de nervis vam començar.

Heu actuat a més llocs?

A partir d'aquell dia vam passar a ballar a les festes de la Mare de Déu de Gràcia a la mateixa Plaça Eivissa. Després ens van convidar a les festes des Grau, a les festes de Sant Climent, al Mercat des Mercadal i a la gala del Desafio Menorca. Empram el nostre propi equip de música professional, que ens vam comprar per poder actuar, i tenim pàgina web (www.wix.com/ski-nightfame/sky-night).

Quan, com i on assageu?
A l'estiu, gairebé tots els capvespres, i a l'hivern alguns caps de setmanes, a la "plaça dels aglans", i alguns cops al local de l'Associació de Veíns de Dalt Sant Joan.

Quin tipus de música i balls practiqueu?

Ballam tot tipus de música, però sobretot pop, i feim diversos estils de ball, principalment ball modern.

Quines perspectives teniu per als propers mesos?

Aquest dissabte actuam a "Tu si que pots". Esteim molt il·lusionats i amb moltes ganes d'actuar. Fa mesos que ens preparam i estrenarem vestuari nou. També tenim programades actuacions as Grau, es Mercadal, Sant Climent, Maó i tenim pendent Sant Lluís.

Aspires a ballar de forma professional?

Sí, tinc moltes ganes i quan sigui gran m'agradaria anar fora de Menorca, a alguna acadèmia, per formar-me i ser una bona ballarina, actuar per tot el món. És el meu somni. A la majoria del grup també els agradaria molt ballar, també molts d'ells comparteixen una gran afició pel cant i els instruments.