Presentació. Més de cent persones, entre elles, la Junta de Caixers, assistiren a la festa que "Es Diari" celebra cada any al Seminari, una cita que ja forma part de l’agenda de Sant Joan - Cris

TW
0

L'expectació que cada any desperta la revista d' "Es Diari", es va veure ahir desvetllada al Claustre des Seminari en l'acte de presentació que va reunir els membres de la Junta de Caixers, representants de la Corporació municipal, del Consell i d'Editorial Menorca a més de col·laboradors, anunciants, familiars i amics.

Deia Laura Bañón, coordinadora de la publicació, que "és una revista feta amb molta il·lusió", paraules que van poder començar a confirmar els assistents a la festa, que es mostraven sorpresos per l'originalitat de la portada, obra de Núria Marquès Marroquin, i satisfets de la qualitat de reportatges i fotografies. Josep Bagur, director del diari "Menorca" va parlar de l'estètica i les sensacions positives que transmet la revista. I el bisbe Salvador Giménez, destacà la importància de la figura de Sant Joan per a Ciutadella, ressaltant la preparació de la festa que es viu tant com la mateixa celebració.
La satisfacció dels assistents va quedar més que palesa, i van ser moltes les persones que aplaudiren la iniciativa de reproduir les obres d'art que han estat portada de la revista, un regal que acompanya enguany la publicació.