TW
0

Davant un públic entregat, el passat dissabte a la nit, a la sala Multifuncional des Mercadal, fou estrenat el projecte "ERA" ( d'Eric Lévi), per la coral Clau de Sol, i un grup de nou músics, dirigits tots, per Montse Mercadal.

El joc de llums, que acompanyava l'escenografia, situava el concert dins l'ambient que inspirà l'autor, entre el cant gregorià, i la música moderna ( rock, pop, i new age).

L'aire polifònic de l'obra "Era", ben harmonitzada, va permetre el lluïment de la coral, així com dels cinc cantaires solistes, (Paco Roberto, Marc Florit, Joana Pons, Carol Socias, Mariano, Mari, Núria Deyà i Anna Janer), en instrumentals (David Rotger i Pau Cardona), en cada una de les tretze peces en què es divideix l'obra: "Ameno", "Avemano", "Enae Volare Mezzo", "Ctahar Rhythm", "Mother", "Divano", "Devore Amante", "Infanati", "Omen Sore", "Misere Mani", "Dont'u", i "Hymne".

Malgrat la complexitat de la lletra (la majoria, vocals obertes per donar-li més sonoritat, exceptuant algun tros en anglès), la novetat de l'obra va agradar, tant és així, que els forts aplaudiments del nombrós públic que assistí al concert, van obligar a fer dos bisos, Ameno i Infanati.

La directora de la coral Montse Mercadal, al finalitzar el concert, va agrair, públicament, als assistents que amb la seva presència van estalonar aquest concert, tan diferent i tan especial, així mateix, demanà un fort aplaudiment per als cantaires i músics, pel l'esforç fet i hores de dedicació, i com no, a Bep Cardona, l'inductor d'interpretar aquest projecte "Era".

El pròxim concert d'"Era" tindrà lloc a Maó, dia 17, al Claustre del Carme.