TW
0

"Es Diari" prepara un excepcional regal per als lectors de Ciutadella amb motiu de Sant Joan. Amb la compra del "Menorca" s'entregarà de franc als lectors de Ciutadella una col·lecció artística atractiva i inèdita.

Es tracta de l'obra del pintor Biel Camps (Ciutadella 1936), que duu per nom "Junta de Caixers", una proposta pintada amb tècnica mixta d'olis i acrílics, quasi a tamany natural, que immortalitza deixant per a la història, cada un dels sis caixers, s'Homo des Be i el fabioler.

Cada dia a partir d'aquest dissabte, dia 9, i fins el 16 de juny, comprant "es Diari" es farà entrega d'una de les làmines, que completades en sèrie representaran una col·lecció exquisida per a tots els amants de la festa.

Exposició

Els lectors que sentin curiositat, tenen l'oportunitat de gaudir en directe de les obres originals. Biel Camps inaugura avui a les 20 hores, l'exposició "Sa Junta de Caixers" a la Sala de Cultura Sa Nostra de Ciutadella.

El cos central de la mostra són les vuit peces individuals dels protagonistes festius, de 150 per 70 centímetres, en les que dominen els colors negres i blaus intensos del fons. Una tècnica d'espàtula i pinzell que ofereixen a la mirada un món en vibració.

Les figures, de posició frontal i mirada directa, no pretenen ser retrats, encara que sí que hi trobam trets facials.

L'exposició ha estat coordinada per Anna M. Bagur i es podrà visitar fins dia 21 de juny.