Premiats. Els set alumnes amb els seus diplomes acreditatius - Cris

TW
0

La Sala Multifuncional des Mercadal acollí ahir dematí el lliurament de premis als guanyadors menorquins del concurs "Un Parlament per a tots i totes", en les modalitats de dibuix i expressió escrita, en que havien de descriure què és per a ells la cambra autonòmica. Una convocatòria que ha comptat amb la participació de vuit centres de Menorca o el que és el mateix, 250 alumnes de sisè de Primària.

Enguany han pres part en aquesta iniciativa els col·legis públics Mare de Déu del Toro des Mercadal, Mateu Fontirroig de Maó i Pintor Torrent de Ciutadella, així com els centres concertats La Salle d'Alaior, Sant Francesc d'Assís de Ferreries, Nostra Senyora de la Consolació de Ciutadella i Cor de Maria i Sant Josep de Maó.

L'acte va servir per lliurar els tercers premis en els concursos d'expressió escrita i dibuix a Pau Romero Florit del C.C. La Salle i a Marc Serra Rotger del C.C. Sant Francesc d'Assís; els segons premis a Francesca Muzzi Ravón del C.P. Pintor Torrent i a Clàudia Villalonga Janer del C.C. de la Consolació; i els primers premis a Carolina Solà Aguilella del C.C. Sant Josep i a Clara Puig Carreras del C.P. Mateu Fontirroig. Els joves van rebre diferents premis: un joc de taula per als tercers classificats, una càmera fotogràfica per als segons i una bicicleta per als guanyadors.

Igualment es va fer pujar a l'entarimat de la sala a Paloma Rienda Manteca per haver escrit el millor lema ("Les bones corrents em guien al Parlament"), i a responsables del CEIP Mare de Déu del Toro des Mercadal per haver estat el centre més implicat amb el concurs, amb dos premis especials que es van lliurar a Mallorca el passat mes de maig.