Son PLanes. Pau Bosch Salord i Susana Anglada Vargas van rebre els alumnes de P5 amb il·lusió - Gemma Andreu

TW
0

Ahir va ser un matí emocionant i diferent al lloc de Son Planes. L'amo en Pau Bosch Salord i madona Susana Anglada, fent un parèntesi en les seves tasques diàries, van rebre amb alegria els infants de P5 del CP Pintor Torrent.

El grup arribava alegre devers les 11, en autobús, per veure de ben a prop l'anyell que per Sant Joan ha de ser protagonista. Van tenir oportunitat, tots els que s'atreviren, de fer-li carícies i tenir-lo molt a prop.

El caixer pagès de Tramuntana va tenir la bona idea de mostrar-los també el seu cavall i, sense ensellar, des de baix, fer-li fer quatre bots davant l'admiració dels fillets i les filletes.

Després, i des de darrere una barrera per evitar qualsevol ensurt, els més valents van tenir ocasió de fer "sa capadeta", moment molt significatiu per a tots.

A l'hora de berenar, asseguts a un banc del pati, madona va aprofitar per convidar el grup d'alumnes de carquinyols casolans que van agradar molt.

Són dies de molta activitat a Son Planes, però tal com explica Susana Anglada "sempre és un gust que el lloc s'ompli de vida". Demà, els toca el torn de visita als infants de "Es Mussol". En total, només dos centres hauran fet enguany la ja tradicional visita de les escoles al Be.