Grup. L’amo en Pau Bosch Salord i madona Susana Anglada van acompanyar els infants - Paco Sturla

TW
0

Així com s'atraquen les festes de Sant Joan, a Son Planes es respira un aire d'emoció que tot ho impregna i que s'encomana. No només perquè els preparatius cada vegada estan més avançats o perquè cada fosquet hi entrena descalç per les tanques en Tòfol Bosch Salord, germà de l'amo, sinó perquè les visites es succeeixen per contemplar d'aprop el grup d'anyells, d'entre els que en sortirà escollit el Be de Sant Joan d'enguany.

El dijous, dia 7, els va tocar el torn als dos grups de P2 de l'escoleta des Mussol de Ciutadella, fillets i filletes emocionats que van arribar en autobús per viure una autèntica aventura.

Per aprendre de la cultura, cal viure-la i sentir-la en primera persona, per açò les mestres van apostar per sortir de les aules i aprofitar l'experiència. Passaven les 10 del matí quan arribaven al lloc de Tramuntana. Madona Susana Anglada i l'amo en Pau Bosch els esperaven per acompanyar-los i ensenyar-los el grup de bens escollit.

Una volta feta la foto de família i els infants van haver satisfet la seva curiositat amb els bens, l'amo en Pau va treure en "Valent", el seu cavall, que va regalar bots als fillets admirats per la proximitat i l'elegància.

El grup va menjar carquinyols, convidats per madona, i va visitar altres animals del lloc, com les gallines. Tot era una festa. Hi havia infants realment emocionats.

Serà la setmana qui ve quan el grup representi a la placeta de davant l'escola, una comitiva de Sant Joan en miniatura, amb be petit inclòs. Vol dir que la visita al lloc els va anar molt bé per començar-se a posar en situació.

Primera rentada del Be

A Son Planes, aquest diumenge està prevista la primera rentada del Be. Una jornada que congregarà familiars i amics en ambient festiu.

Madona ja té menjar i beguda preparada. Son Planes es disposa a rebre un bon grup de persones disposades a ajudar.