Música. De nou va ser solidària, de la mà de Maria Camps, Joan Caules, Elena Carreras i Jaume Olives - Foto Hernando

TW
0

La Sala Multifuncional del Canal Salat de Ciutadella va quedar només a mitges en una nit que havia de ser un clam contra la precarietat perquè està passant ASPANOB, l'Associació de Pares de Fillets amb Càncer de Balears.

Una iniciativa que, lamentablement, no va aconseguir estirar ni a ciutadellencs ni a menorquins perquè col·laboressin amb els dotze simbòlics euros de l'entrada-donatiu.

Tot i així, els presents van gaudir d'una gran vetllada lírica amb les veus dels cantants Maria Camps, Joan Caules, Elena Carreras i Jaume Olives, junt amb Marlén Coll al piano.

Des d'ASPANOB, Juana Torres manifestava el seu desencís davant del poc interès social envers la causa. "És trist, però la gent només se n'adona de la feina que fa l'associació quan té la mala sort de necessitar-la".

I és que l'entitat passa per una difícil situació, pel que suposa mantenir els serveis que ofereix a les famílies que tenen un fill amb càncer.

Dóna suport psicològic i emocional a l'afectat i al seu entorn, proporciona ajuda per a la tramitació de documents i per als desplaçaments, i posa pisos a l'abast de les famílies tant a Barcelona com a Palma per facilitar les estades mentre els malalts segueixen els tractaments.

Uns serveis que ara depenen de l'estaló del Govern, que deu a l'associació uns 70.000 euros de l'exercici 2011, i que encara no ha publicat la convocatòria d'ajuts per al 2012, fet molt preocupant per a ASPANOB.