Sala Xec Coll. L’exposició conté les obres de quasi una trentena de pintors locals, una de les mostres col·lectives inspirades en Sant Joan més variades. El diari "Menorca" vol compartir amb Ciutadella fins a finals de juny, aquest patrimoni santjoaner - Cris

TW
0

La sala Xec Coll acull fins dia 30 de juny, l'exposició que duu per nom "30 anys d'art santjoaner", una mostra que el diari "Menorca" vol compartir amb el poble de Ciutadella, afegint-se a les iniciatives culturals de promoció i expressió de la nostra festa i cultura.

El que té de particular aquesta exposició, és que reuneix les obres d'art que han estat portades de les revistes monogràfiques de Sant Joan, que des de l'any 1982 publica Editorial Menorca, implicant artistes locals, que edició rere edició aporten la seva empremta personal a la publicació.

La presentació, en un ambient distès i ben simpàtic, va congregar a la sala municipal bona part dels autors de les portades, així com el bisbe Salvador Giménez Valls, la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons, representants d'Editorial Menorca i els membres de la Junta de Caixers.

Auxiliadora Pons, en nom de l'Ajuntament, que cedeix l'espai, va felicitar el diari "Menorca" per aquesta iniciativa posant de manifest l'esperit santjoaner que uneix els artistes.