Passadís virtual. La trentena de persones apuntades, van provar sobre el terreny les distàncies a mantenir - Paco Sturla

TW
0

En la darrera reunió celebrada al Saló Gòtic de l'Ajuntament, els voluntaris van quedar que es tornarien a trobar ahir dia 21 de juny a les 20 hores, al Pla de Sant Joan, per fer els darrers aclariments 'in situ'. Juntament amb ells, també hi havia el caixer senyor, Luis de Olivar O'Neill, i els dos caixers pagesos, Pau Bosch Salord i Pau Bosch Moll, que aprofitaren per posar de manifest el compromís que enguany ha pres la Junta de Caixers per agilitzar l'organització i la coordinació de tots els actes. No hi faltaven Agustí Hitar, cap de Protecció Civil, Ignasi Camps, cap de la Policia Local, el batlle, José María de Sintas, ni la regidora de festes, Esperança Juaneda.

Amb les instruccions d'Agustí Hitar, la trentena de voluntaris inscrits, acompanyats de familiars i altres persones que es van animar a assistir a la reunió, van poder comprovar sobre el terreny el que en realitat se'ls demana, que dibuixin un passadís virtual, sobretot informatiu i d'avís per als despistats.

Els voluntaris s'aniran alternant amb la vintena de col·laboradors de protecció civil que també faran passadís virtual, mantenint entre ells una distància suficient, per complir amb la seva tasca, en cap cas, una barrera humana.

La prova pilot pretén obrir passadís agilitzant les carreres i conscienciar la població en general.

A darrera hora encara va arribar algú que demanava com ho havia de fer per apuntar-se.