TW
0

Només passaven cinc minuts de les cinc del capvespre quan la qualcada arribava al domicili del caixer casat, al Camí de Sant Joan de Missa. Allà, una gernació esperava els cavalls, per veure com la dona del menestral, Margarita Moll, entregava la bandera al caixer fadrí, Marc Casasnovas.

Quan va arribar la comitiva, els presents van esclatar d'alegria. L'esposa del caixer casat va despenjar la bandera de la façana de casa seva, on havia onejat des de diumenge passat, el Dia des Be. Després de mostrar el penó al públic que omplia el carrer i de ser aplaudida per la multitud, Margarita Moll va baixar. Allà l'esperava ja el caixer fadrí, desitjós de prendre el penó que custodiaria durant tot el que hi quedava de dia.

Quan es va fer l'entrega, i després de la corresponent besada entre els dos protagonistes d'aquest moment, Marc Casasnovas va fer botar el seu cavall entre els "olés" i els "molt bé" de la gent. A partir d'aquell moment tots els cavallers van anar passant, un per un, saludant la família del caixer casat i fent botar els seus cavalls. Ja només quedava recollir el caixer senyor i sa capellana abans de dirigir-se al Caragol des Born.