Ambulàncies - javier/cris

TW
0

La primera jornada de Sant Joan va ser ahir normal pel que fa a incidències. No hi va haver que lamentar cap ferit greu, ni del públic ni de la qualcada.

No obstant, els serveis de prevenció i assistència no van aturar de fer feina per atendre etílics, calcigades de cavall o petites baralles, entre d'altres.

També es registraren casos de vandalisme en mobiliari urbà o denúncies per molèsties de renou.

Durant el primer toc, l'aglomeració i la intensa calor que feia dins el casat del caixer senyor va provocar que una jove patís un mareig. Els membres de seguretat la van atendre immediatament, pujant-la en braços a una sala del palau, on es va restablir sense problemes.

Tot i el multitudinari acte, no hi va haver cap més emergència.

El Caragol des Born va ser bastant tranquil pel que fa a la gravetat de les incidències. En total, la Creu Roja va realitzar 46 intervencions, totes elles per traumatismes de poca consideració.

També es van produir atencions per intoxicacions, així com per afectacions al·lèrgiques.

Durant el primer acte d'aquest Sant Joan, es van haver de traslladar tres persones fins el centre de salut del Canal Salat, també per traumatismes lleus.

A ses Avellanes no hi va haver ferits, com tampoc es registraren denúncies, segons informa la Policia Local. No obstant, a mesura que avançava la nit augmentaren els casos d'intoxicació per etilisme i abús d'alcohol.

En la tornada de la qualcada de l'ermita, la zona de Jaume II va quedar sense llum, tot i que es va restablir poc després.