TW
0

La festa no s'atura a Ciutadella. Després d'una espectacular jornada el dia d'ahir, l'activitat s'ha reprès a primera hora del matí as Pla amb els assajos per als jocs que se celebraran aquesta tarda.

Continuant amb una tònica marcada per la puntualitat, passats uns minuts del les deu del matí el fabioler entrava a l'esplanada del port de Ciutadella aclamat per centenars de persones en un ambient del qual cal destacar la gran presència, com cada any, de fillets acompanyats per les seves famílies. El caixer senyor no va dubtar a prestar l'atenció que es mereixen els més joves en un moment especialment pensat per a ells.

Pel que fa als assaigs, aquests van estar marcats pel poc encert dels cavallers que, en dues tandes que van sumar 28 intents, només van aconseguir recollir l'anella en tres ocasions. Un dels moments més espectaculars es va viure durant dues passades en què els genets van córrer abraçats. La festa as Pla va acabar a les 11.20 hores, dirigint-se els cavallers a continuació cap al caragol de ses Voltes, un moment que es va viure intensament, però que segons el parer d'alguns dels assistents va semblar de curta durada.

Tal com marca la tradició, a continuació la desfilada va prosseguir per la carrers de Santa Clara.