TW
0

L'expectació era màxima a la plaça des Born davant la cita de sa Convidada. No ha estat fins a les 19.20 hores quan la desfilada de cavalls ha arribat fins a l'Ajuntament, on han exhibit un autèntic espectacle de bots que han estat molt aclamats pels presents.

Amb una veu castigada per l'emoció i les festes, el caixer senyor, Luis de Olivar, ha realitzat un emotiu discurs, en què ha recordat l'honor que suposa haver cavalcat amb aquest títol per tercera vegada a la vida. A més del permís per dirigir-se cap as Pla a celebrar els jocs, Olivar va realitzar una petició més a l'alcalde, José María de Sintas: que el tambor i el fabiol sonessin el més fort possible en honor i record dels ciutadellencs que han de seguir la festa des de la distància.

Per la seva banda, De Sintas va fer una defensa de les festes de Sant Joan i va lloar l'exemple que els habitants de Ciutadella suposen per als milers de visitants que la ciutat rep cada any per les festes. L'acte, viscut de forma molt emotiva per la multitud, va acabar amb el tradicional "sort i ventura" en paraules de l'alcalde, qui va donar el permís perquè se celebri una de les activitats més esperades del cap de setmana.