Afluència. Els carrers del poble es van omplir de gent anit - Paco Sturla

TW
0

La vuitena edició dels Dimarts as Migjorn va començar a caminar anit, encetant un nou estiu carregat de propostes lúdiques, culturals i comercials per dinamitzar la localitat.

Una iniciativa que any rere any aconsegueix atreure centenars de persones. I ahir no va ser una excepció, ja que el municipi va tornar a prendre aquest ambient característic.
Com explicà el coordinador dels Dimarts as Migjorn, Antoni Lliteres, una de les novetats d'enguany és l'increment en el nombre d'expositors que participen al Mercat de Nit. Ja n'hi ha una setantena, després d'una quinzena de noves incorporacions, gràcies a la millora del teixit elèctric que possibilita ampliar el nombre de taules. N'hi haurà als carrers Major, Doctor Camps, Sant Cristòfol, i Maria Auxiliadora i al Pla de l'Església, la Plaça Menorca i Sa Plaça.

A banda del mercadet (de les 19.30 fins quasi la mitjanit), el primer Dimarts as Migjorn de l'any va comptar amb una exposició de miniatures del camp al bar La Palmera, així com també amb una activitat complementària com és la ruta cultural Francesc d'Albranca. Per als més petits hi va haver l'actuació infantil "Na Xinxeta i en Tico" al Pla de l'Església, mentre que la Banda de Cornetes i Tambors va protagonitzar un passacarrers.

Antoni Lliteres indicà que, igual com en anys anteriors, es comptarà amb una actuació principal. En aquesta ocasió va ser Joana Pons i ses Guitarres l'encarregada de posar el toc musical a la vetllada.