Actuacions. La primera, del Mónica Sardà Quartet, va començar passades les 13.30 i la darrera, del Blue Jays, va tancar la trobada el fosquet - Paco Sturla

TW
0

El Pícnic Vega Jazz va tenir lloc ahir al palmerar de Cala en Blanes, un esdeveniment que cada any aplega un milenar de persones i que en aquesta ocasió va repetir èxit. La desena edició va comptar amb la participació de quatre conjunts locals. Obria el festival el Mónica Sardà Quartet, grup que fa jazz i bossa i que està format per la cantant que dóna nom a la formació, Terry Cox (bateria), Lluís Gener (contrabaix) i Pere Arguimbau (guitarra). La seva actuació va començar una mica més tard de les 13.30 hores, l'hora prevista d'inici.

Després va pujar a l'escenari l'Ícar Toset Trio (jazz), integrat pel guitarrista Ícar Toset, el contrabaix, Pablo Millán, el bateria, Alon Çelnik, i Carla Cruells a la veu. Ja a mitjan capvespre va ser el torn del Jazz Do It, un grup format per Sergi Martín (guitarra), Shanti Gordi (piano i veu), Nito Llorens (contrabaix) i David Marquès (bateria) que va delectar amb els seus temes de jazz.

En darrer lloc va pujar a l'escenari un conjunt que aposta pel rock i el blues, el Blue Jays, de Pedro Sánchez (veu i guitarra), Martí Genestar (guitarra), Toni Genestar (bateria) i Toni Olmedo (baix). Entre tots van oferir una agradable jornada musical a un públic entregat.