Art. Alan Florit ha estat el primer en intervenir amb l’Street Art - ciutadella antiga

TW
0

El Festival de Street Art que es celebra al nucli antic de Ciutadella comença a tenir cara i ulls. Ahir els passejants es deixaven sorprendre pel joc divertit d'Alan Florit, que ha estat un dels primers artistes en intervenir, com també ho van fer el col·lectiu de Tres3tres que esquitxen amb un missatge sobre el tema de l'aigua.

Aquest és només el principi d'un projecte de Ciutadella Antiga que fa intervenir la creativitat per millorar l'entorn i convida els vianants a sorprendre's i somriure amb les propostes dels artistes, unes dosis extres d'optimisme per un temps d'escasses alegries.

Caldrà estar atents, en qualsevol indret del casc antic i en qualsevol moment, un es pot endur el regal d'una nova imatge que transforma el conegut i inspira amb el seu missatge.

En les pròximes hores intervindran Juan Elorduy, també ho farà Marc Jesús, fins i tot l'AAVV Ciutadella Vella s'anima a donar la nota. La setmana que ve ho faran Quitolomalo (Tòfol Pons), Morgan, i així en els pròxims mesos artistes consolidats, joves promeses, dissenyadors i col·lectius, fins i tot artistes residents fora de Menorca, s'apunten a la iniciativa de Ciutadella Antiga amb la màxima il·lusió.

L'Street Art es posa a l'abast de la gent a les parets de les cases, amb intervencions al mobiliari urbà, en senyals i altres elements, per insignificants que puguin ser, que inspirin la creativitat de l'artista.

El seu caràcter és efímer, els propis artistes decideixen si firmar, posar-se un sobrenom o deixar-ho en la total intriga. Al final en quedarà el record i la creença que millorar l'entorn és possible i que fer-ho amb fantasia, imaginació i humor és millor.