Artistes. Els participants de la mostra artística expressen el seu optimisme davant una nova edició - Gemma Andreu

TW
0

La Gran Migjornale obre demà, a les 19 hores, les portes de la quarta edició d'aquesta pionera manifestació cultural que durant dos dies converteix es Migjorn Gran en una sala d'art. Gairebé 70 artistes locals i internacionals, vinculats al poble, exposaran fins el diumenge els seus treballs artístics en 50 cases i espais del poble, amb l'organització de l'associació Amics de l'Art des Migjorn Gran.

La inauguració oficial de dissabte anirà a càrrec de l'artista de la bombolla Pep Bou i una hora després, a les 20 hores, es procedirà a l'obertura dels 50 espais expositius amb treballs de pintura, fotografia, reciclatge de llibres, serigrafia, escultura, calçat, art amb paper, patchwork i ceràmica. A les 22 hores, hi haurà una sessió de glosat itinerant i a la mitjanit es clouran els espais expositius. Ensoldemà, a les 19 hores, l'Associació Cultural i Recreativa (ACR) realitzarà un taller de cubisme per a infants, seguit de l'actuació d'Alba Estudi de Dansa, per continuar amb el mateix programa del dia anterior.
avarques exclusives

Una de les novetats serà la venda de quatre models exclusius d'avarques, amb dissenys exclusius de Tomeu Sánchez i Subirats Jover, que ha confeccionat la fàbrica migjornera MIBO. Els beneficis de les vendes aniran destinats a l'organització de la Gran Migjornale.