Festa. Els més petits de la casa van gaudir ahir d’una jornada matinal carregada de jocs, tallers i activitats refrescants - Javier

TW
0

Sant Lluís s'omplí ahir de nou de disbauxa, d'alegria, d'emoció i sobre tot de molta diversió. El poble es va convertir ahir en la ciutat per excel·lència de la festa per als més petits de la casa.

I és que després de dos dies de tradició i protocols per als grans, ahir els protagonistes van ser els més menuts.

Una gernació es concentrà a la Plaça des Pins per viure una intensa jornada matutina de jocs, tallers i una refrescant dutxa d'escuma.

Alguns fillets van mostrar les seves habilitats en les manualitats. D'altres, més aficionats a la pesca, van intentar fer-se amb algun que altre peix, ben complicat d'agafar. Aquells més pesseters no dubtaren en provar sort en la pesca de monedes i els més golosos, en la de les pomes i les peres. Els més tranquils aprofitaren per fer una volta asseguts en el tren turístic que feia gira per la zona i els més atrevits s'iniciaren en el món de l'equitació muntant els ponis.

Sens dubte, la diversió no hi va faltar per a cap menut que es desplaçà fins aquest improvisat parc temàtic.

Però el gran moment va arribar amb la tradicional festa de l'escuma que, sense cap mena de dubte, arrodoní el matí. La calor va fer que el bany fos més esperat que mai. I el moment va arribar.

Amb aquesta festa infantil, Sant Lluís posà punt i final a dos dies de festa gran. Però, sense gaire respir, el proper cap de setmana es tornarà a convertir en ciutat en festes amb la celebració de Sant Lluïset.

Els cavalls tornaran a fer acte de presència aquest dissabte mentre que diumenge serà el torn del ases i les corregudes que provocaran les rialles de més d'un veí i visitant.