Pregària i festa. La celebració arxiprestal es va desenvolupar en un ambient de fraternitat i fe - Paco Sturla

TW
0

Multitud de persones de totes les parròquies de Ciutadella van recordar ahir fosquet el martiri de Sant Joan Baptista amb una trobada de pregària i celebració a l'ermita de Sant Joan de Missa. El bisbe, Salvador Giménez Valls, presidí l'Eucaristia, concelebrada pel vicari general, Gerard Villalonga, i els capellans i preveres de l'Arxiprestat de Ciutadella.
Durant la missa, el prelat reflexionà sobre el martiri del sant Precursor i el seu exemple de vida per a tots els cristians d'avui. Exhortà als presents a seguir la petjada de Sant Joan Baptista i animà a la gent a imitar el seu testimoni de fe.

La celebració arxiprestal es va desenvolupar en un ambient de fraternitat i fe, manifestant-se un any més l'arrelada devoció que desperta a Ciutadella la figura de Sant Joan Baptista i l'ermita rural baix la seva advocació.

Abans de la litúrgia, la gent va poder seguir la visita guiada que l'historiador Miquel Àngel Casasnovas oferí, per a donar a conèixer la història del recinte de l'ermita. Després de la missa, amenitzada per música i cants de diferents grups parroquials, els reunits van poder gaudir de l'actuació del Grup Folklòric Sant Miquel i del recital dels Pueri Cantores de la Catedral.

Tot i que va ser necessari portar jaqueta per la baixada de les temperatures, els presents van gaudir d'una bereneta, del menjar aportat per les parròquies i particulars, la recaptació de la qual es destinarà al manteniment de l'ermita.