Actuacions. La jornada del dissabte de la Mare de Déu de Gràcia va concentrar les incidències més rellevants, abans de la celebració del jaleo - Javier

TW
0

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia s'han desenvolupat sense incidents d'importància, segons les informacions que ha pogut recollir aquest diari de la Policia Local de Maó, Policia Portuària i Creu Roja. Per altra banda, el cavaller Arturo Bagur, que el divendres va ser hospitalitzat per una caiguda, va rebre ahir matí l'alta mèdica.

El segon jaleo de les festes patronals de Maó va transcórrer amb la normalitat que caracteritza la celebració d'aquest espectacle eqüestre. El personal de Creu Roja va realitzar ahir 28 assistències en el transcurs del jaleo matiner, sense que cap d'elles fos per motius de gravetat. Recordem que en el jaleo del dia anterior havia realitzat 22 assistències, totes elles també de caràcter lleu.

La Policia Portuària va informar que sobre les 7.30 hores d'ahir un vehicle va tenir un accident en la via portuària, sense que hi estés implicat cap altre vehicle.
Per altra banda, la Policia Local de Maó va informar que no va intervenir per resoldre cap incident greu que hagués alterat la convivència ciutadana.
alta mèdica de bagur

La bona notícia és que el cavaller i exbatle Arturo Bagur va abandonar ahir l'Hospital Mateu Orfila, en el que havia estat ingressat el dia anterior. Bagur va sofrir sobre les 18.30 hores un caiguda des del cavall quan la qualcada passava pel Cós de Gràcia. L'exbatle va romandre en observació arran d'un fort cop al cap, tot i que ahir matí va obtenir l'alta hospitalària.