Sala de cultura. L’antiga església de Sant Antoni acull l’exposició dels quadres que se subhasten - Gemma Andreu

TW
0

La Fundación Hospital de la Isla del Rey celebra una nova subhasta després de l'èxit de la primera celebrada fa dos anys. En aquesta ocasió els quadres s'exposen a la sala de cultura Sa Nostra situada a sa Raval, antiga església de Sant Antoni, on tots els interessats poden conèixer les obres i licitar per elles deixant les seves dades als organitzadors.

Vint-i-cinc artistes de Menorca s'han prestat a col·laborar amb els Amics de l'Illa del Rei aportant obres, en alguns casos més d'una, per tal que els fons que es recaptin puguin destinar-se a la despesa corrent de tot el que es du a terme a l'antic Hospital i a l'Illa on s'ubica. Els artistes en aquesta ocasió, rebran la meitat del que es pagui per la seva obra i la Fundació es quedarà amb l'altra part.

L'exposició i subhasta s'inaugura avui a les 20 hores i romandrà oberta de dilluns a dissabte de 19 a 21 hores fins el 25 de setembre.

Artistes que hi participen

Kiky Poch, Rafael Vidal, Zulema Bagur, Zaca, Anna Carreras, Virginia Barber, Anne Stichelmans, Jaques Drai, Mario Vidal, Graham Byfrield, Liz Sponner, Anuschka Von Der Heyden, Jaume Oliver, Jeroni Marquès, Magda Triay, David Monrós, Emilio Chamizo, Dolores Boetcher, Magdalena Sintes, Toni Arcas, Pepe Vives, Fulgenci Torrents, Andrés Moll, Liliana Curzi, Neus Torrents.