Hotel. L’exposició "Alisis" ja s’ha inaugurat al Carlos III, la de "III Milenio" s’inaugura divendres a l’Audax - Javier

TW
0

Artiem Fresh People Hotels i el Centre Internacional de Gravat Xalubínia Menorca van inaugurar dimarts l'exposició de gravat "Alisis", que es pot visitar a l'hotel Carlos III des Castell fins dia 25 d'octubre.

"Alisis" és una mostra de gravats que es va inaugurar l'any 2010, per celebrar l'obertura del nou centre de Xalubínia a Alaior, i va viatjar posteriorment a Nova York per promocionar tant l'activitat artística com cultural del centre així com el patrimoni cultural i natural de Menorca. La mostra consta de 14 de les 30 obres que composen "Alisis", gravats d'artistes de distints països realitzats en tècniques diverses.

Per altra banda Artiem Fresh People Hotels i el Centre Internacional de Gravat Xalubínia Menorca inauguren divendres l'exposició de gravat "III Milenio" a l'hotel Audax "Spa & Wellness Centre" de Cala Galdana, exposició que es podrà visitar fins el 2 de novembre.

"III Milenio" va ser un encàrrec de la UNESCO al Centre Internacional de Gravat Xalubínia Menorca. L'exposició es composa de 20 gravats i s'acompanya de textos traduïts a sis idiomes. Entre els autors dels textos figuren 17 premis Nobel de la Pau.

El Centre de Gravat Xalubínia es va crear per convertir Menorca en un referent de la promoció, l'ensenyament i l'intercanvi de l'art del gravat. Integren el col·lectiu Pere Pons, Natalia Tamayo i José M. Cáceres.