Acte. Alfredo Benosa, Cristóbal Coll, Francisco Olives i Iris Talavull - A.R.M.

TW
0

L'Ajuntament de Sant Lluís va presentar ahir el nou programa d'activitats de l'Escola Municipal d'Ensenyaments Artístics de Sant Lluís (EMEA) per al curs 2012-2013, així com la nova directora de l'Escola de Música que, a la vegada, portarà la coordinació general de l'EMEA, càrrec que s'ha implantat aquest any.

El batle, Cristóbal Coll, destacà que l'EMEA ha apostat per oferir un conjunt d'activitats que ja estan consolidades. El regidor de Cultura, Francisco Olives Salas, va explicar que enguany ha hagut uns quants canvis en l'organització. Va informar que la major part de les quotes han baixat de preu o bé s'han mantingut respecte el curs passat i que s'ha eliminat la matrícula de 40 euros per als antics alumnes. A la vegada, s'han establerts uns determinats descomptes.

El regidor de Cultura va presentat a la nova directora de l'Escola de Música i responsable de la Coordinació General de l'EMEA, Iris Taltavull Huarte, qui va matisar que la seva funció de coordinadora general té per principal objectiu projectar activitats interdisciplinars entre les diferents escoles (música, dansa, teatre, patinatge i dibuix i pintura) i els cursos (balls en línia, dansa oriental, costura, ball menorquí i tai-txí). Taltavull va remarcar que es vol garantir una formació musical àmplia i de qualitat. Es seguirà amb la línia pedagògica marcada per l'anterior director.

Sobre el curs 2012-2013, s'han mantingut i reforçat les relacions amb diferents entitats. S'ha establert una coorganització de dues activitats: l'activitat de dansa amb família, amb l'APIMA de l'Escola Infantil ses Canaletes, i la de psico-dansa amb l'APIMA del Col·legi Públic Sant Lluís. A la vegada, el curs de dansa oriental, mística i fusió ha obert un grup per a fillets a partir dels sis anys.